top of page

    Obiectivul general al proiectului este de a oferi atât elevilor de la specializarea educator-puericultor clasa a XI-a È™i mate-info, intensiv informatică clasa a X-a, È™ansa participării la un stagiu de pregătire european pentru a realiza un învăţământ de calitate È™i pentru a asigura formarea iniÅ£ială a viitoarei forÅ£e de muncă.                     

    Totodată dorim asigurarea oportunităţilor de dezvoltare profesională a elevilor, în vederea dobândirii unor competenÅ£e pentru care exista ÅŸanse mari de angajare precum ÅŸi pentru continuarea dezvoltării profesionale de-a lungul vieÅ£ii.

      Obiectivele specific ale proiectului vor fi următoarele:

     O1. CreÅŸterea calităţii actului de formare profesională iniÅ£ială furnizat de institutia noastra de inavatmant, prin sporirea adaptabilității elevilor nostri la cerinÅ£ele actuale din domeniul pieÈ›ei muncii, prin parteneriatul ÅŸcoală-instituÅ£ie europeană È™i încheierea a 3 noi parteneriate durabile cu firme din domeniul educaÈ›iei preÈ™colare È™i din industia IT

    O2. Dobândirea competenÅ£elor si abilităţilor practice ale unui grup de 30 de elevi,in ceea ce priveste proiectarea,realizarea implementarea È™i evaluarea activităților de educaÈ›ie timpurie, folosirea aplicatiilor JAVA, printr-un plasament de invatare,în vederea asigurarii unei mai bune tranzitii de la ÅŸcoală la viaÅ£a activă

  O3. Dezvoltarea competenÅ£elor cheie ale celor 30 de elevi,cum ar fi cele sociale È™i civice digitale de comunicare în limbi străine,antreprenoriale si mai ales componenta ,,a învăța să înveÈ›i”, in vederea unei pregătiri solide a acestora pentru o societate bazată pe conceptul de educaÅ£ie permanentă.

bottom of page